В последните години Обединените арабски емирства ни дават все повече и

...
В последните години Обединените арабски емирства ни дават все повече и
Коментари Харесай

Новата атракция Anantara Santorini - когато Санторини се пренесе в Абу Даби

В последните години Обединените арабски емирства ни дават от ден на ден и повече аргументи да ги посетим. Столицата им Абу Даби се трансформира в знак на напредъка и е място, където можем да намерим всичко, което ни е належащо за една незабравима отмора. Дори и в случай че най-често пътуваме до Гърция.
 twofour54 studios - Абу Даби ще има собствен величествен кино комплекс
Грандиозният кино комплекс, който ще се появи в Абу Даби

В ОАЕ мислят огромно

Санторини е едно от местата в южната ни съседка, които се радват на максимален интерес и притеглят максимален брой гости всяко лято. Но постоянно зад красивите фотоси, които виждаме в обществените мрежи, остават огромните тълпи от туристи, които несъмнено скапват магията на мястото, където сините води се преливат в чисто белите здания.

Anantara Santorini е новият комплекс в, който желае да ни даде всичко най-хубаво от гръцкия остров, само че без минусите му. Тук е въведено правилото, че деца не се позволяват, с цел да могат посетителите да се насладят оптимално на почивката си. А всичко останало е едно към едно със Санторини. Освен може би горещият необитаем бриз и надписите на арабски, а не на гръцки на постройките.

Те пък са тъкмо копие на тези на гръцкия остров. И всичко е основано с внимание към детайла - от творбите на изкуството по стените даже ръчната бродерия по спалното долни дрехи. Светлините в къщите са приглушени, чува се тиха музика, а времето навън като че ли е спряло. И можем да му се насладим са терасата или към басейна, само че единствено да внимаваме с горещото слънце. А водите на арабско море са също толкоз сини, колкото и в Санторини. Затова и основателите на плана считат, че са намерили съвършеното място за него, написа CNN.

Цената на една двойна стая в белите къщички е приблизително колкото и на гръцкия остров в мощния сезон - 800 $ на нощ. В комплекса могат да се настанят най-много 44 души, което го прави в действителност извънреден. И го защищава от чувството за претъпканост, което витае на Санторини. Не липсват и забавения за възрастни - като открито кино, СПА център и йога край басейна. 
 Калимнос - гръцкият остров разгласен за най-евтината ваканционна дестинация в Европа
Гръцкият остров разгласен за най-евтината ваканционна дестинация в Европа

Ето по какъв начин наподобява топ 10

За да основат оптимално чувството, че сме в гръцкия курорт, в комплекса има особено наети бояджии, които всеки ден обикалят за оглед къщичките и боядисват с бяла багра всяка драскотина, с цел да бъдат постоянно съвършени. Anantara Santorini отвори порти през февруари и занапред ще разберем дали туристите ще го предпочетат пред оригинала в Бяло море.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР